Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Tablou Canvas - Canal in oras, gondola, Retro, Venetia, Italia

01492
Oferta
5%
 Tablou Canvas - Canal in oras, gondola, Retro, Venetia, Italia, fig. 1
Clic pentru a mari
Promo Martisor -5%

De Martisor, profita de 5% reducere!

Au mai ramas in promotie:
in stoc
70,00 Lei
66,50 Lei
Reducere: 3,50 Lei (5%)
Pretul in puncte: 67 point
+
Pentru a pune în valoare creația originală, utilizăm pânze dintr-o compoziție specială, cerneluri ecologice și o tehnologie superioară de tipărire. Tehnologia și materialele pe care le folosim asigură claritatea formei, intensitatea culorilor și durabilitatea îndelungată a print-urilor noastre.
Descriere

Va oferim un print de calitate, pe panza Artist CANVAS. Aceasta este intinsa pe un cadru de lemn uscat si prelucrat, cu grosimi cuprinse intre 2,5-3,8 cm, in functie dimensiunea aleasa. Tabloul este ambalat cu grija si livrat gata pentru expunere.
Imaginile au caracter informativ, iar nuanta tonurilor poate diferi de la un monitor la altul. De asemenea, este recomandat ca, inainte de a comanda un tablou, sa masurati peretele pe care va fi plasat, astfel incat sa nu para nici prea mic si nici prea mare.

Caracteristici

Culoare:
Multicolor
Formă:
Dreptunghi
Marime:
  • 40x50 cm
  • 60x75 cm
  • 80x100 cm
Orientare:
Portrait
Temă:
  • Orașe și Arhitectura
Tip:
Tablou
Produse similare