Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Tablou Canvas - Albastru abstract, Rosu, Maro, Albastru, Alb

01656
 Tablou Canvas - Albastru abstract, Rosu, Maro, Albastru, Alb, fig. 1
Clic pentru a mari
in stoc
60,00 Lei
Pretul in puncte: 60 point
+
Pentru a pune în valoare creația originală, utilizăm pânze dintr-o compoziție specială, cerneluri ecologice și o tehnologie superioară de tipărire. Tehnologia și materialele pe care le folosim asigură claritatea formei, intensitatea culorilor și durabilitatea îndelungată a print-urilor noastre.
Descriere

Va oferim un print de calitate, pe panza Artist CANVAS. Aceasta este intinsa pe un cadru de lemn uscat si prelucrat, cu grosimi cuprinse intre 2,5-3,8 cm, in functie dimensiunea aleasa. Tabloul este ambalat cu grija si livrat gata pentru expunere.
Imaginile au caracter informativ, iar nuanta tonurilor poate diferi de la un monitor la altul. De asemenea, este recomandat ca, inainte de a comanda un tablou, sa masurati peretele pe care va fi plasat, astfel incat sa nu para nici prea mic si nici prea mare.

Caracteristici

Culoare:
Multicolor
Formă:
Dreptunghi
Marime:
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 60x80 cm
  • 75 x 100 cm
Orientare:
Portrait
Temă:
  • Abstract
Tip:
Tablou