Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport GRATUIT, la comenzi mai mari de 299 lei

Politica de retur

Datorită măsurilor suplimentare de siguranță pe care le implementăm la expedierea fiecărui colet, comanda dumneavoastră va ajunge intactă la destinație.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumiți de starea coletului, vă rugăm să ne scrieți pe această adresă de mail vanzari@tablouridecor.ro sau sunați la numerele de telefon 0265-250805 sau 0756-138191.

Împreună cu dumneavoastră vom găsi cea mai bună soluție pentru remedierea acestui inconvenient. Pentru a începe procesul de returnare, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail vanzari@tablouridecor.ro motivul dumneavoastră sau sunați la numerele de telefon 0265-250805 sau 0756-138191.

Puteți returna produsele Tablouridecor în termen de 30 zile de la primirea comenzii, însă nu putem accepta returnarea produselor din imagini proprii.

Contravaloarea produselor va fi returnata integral daca produsul/produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate. In cazul in care produsul/produsele vor fi returnate deteriorate, vom face o evaluare si va vom rambursa doar o parte din valoarea platita initial. Pentru orice fel de informatii sau neclaritati ne puteti contacta prin email oricand sau telefonic in programul de lucru afisat in pagina Contact.

In cazul in care aveti observatii vizavi de produsele noastre certificate FSC® va rugam sa ne contactati la adresa: vanzari@tablouridecor.ro