Bine ați venit!

 

Suntem aici pentru a vă sprijini în căutarea imaginii perfecte, indiferent de spațiul pentru care este destinată sau de stilul pe care îl preferați. De la dansul culorilor pe pânză și până la abstractul formelor, alături de noi veți descoperi o lume de nesfârșite posibilități.

Din fiecare imagine veți putea crea peste 3.800 de variante de diferite mărimi și stiluri, incat să realizați opera perfectă spațiului dumneavoastră.

Pentru a pune în valoare creația originală, utilizăm pânze dintr-o compoziție specială, cerneluri ecologice și o tehnologie superioară de tipărire. Materialele și tehnologia pe care le folosim asigură claritatea formei, intensitatea culorilor și durabilitatea îndelungată a print-urilor noastre.

Imaginile Tablouridecor sunt creații originale ale unor artiști contemporani de renume internațional. Acestea sunt protejate de legile internaționale ale proprietăţii intelectuale şi drepturilor de autor.

Tablouridecor este deținut de Norand S.R.L., o companie cu 8 ani de experiență în acest domeniu și peste 250.000 de imagini în format print produse și comercializate.